Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2017, 13:45
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Sklamal vás hraný Ghost in the Shell? Potom vás poteší, že sa chystá nový animovaný výlet do tohto pozoruhodného sveta

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Spoločnosť Production I.G plánuje animovaný Ghost in the Shell aj naďalej rozvíjať.

Hraný Ghost in the Shell v podaní Ruperta Sandersa vstúpil do kín a  až tak úplne očakávania fanúšikov nesplnil. Fanúšikov preto možno poteší, že sa chystá nový animák z tohto futuristického sveta.

Zatiaľ sa nevie, či pôjde o film, alebo seriál, režírovať však bude Shinji Aramaki (Appleseed) a produkovať Production I.G, ktorá stojí za vydareným seriálom Ghost in the Shell: Stand Alone Complex. Momentálne nie je známy ani dátum premiéry.

Sklamal vás hraný Ghost in the Shell? Potom vás poteší, že sa chystá nový animovaný výlet do tohto pozoruhodného sveta
Zdroj: Bandai Visual Company

Ghost in the Shell pôvodne vyšiel ako manga v roku 1985. Prvý animovaný film vznikol v roku 1995 a započal tým dlhú cestu plnú ďalších snímok, televíznych seriálov a videohier. V originálnom príbehu sme sa preniesli do roku 2029, kde bol pre neustále problémy s hackermi zriadený špeciálny útvar Section 9. Hlavná hrdinka Motoko "Major" Kusanagi sa snaží vypátrať nebezpečného hackera s prezývkou The Puppet Master. Manga aj filmy boli cenené pre svoj strhujúci vizuál a bohatú myšlienkovú hĺbku (neskôr z nej čerpali napríklad aj tvorcovia Matrixu). Značke Ghost in the Shell sa v animovaných vodách darilo vždy najlepšie, pravdepodobne nás teda aj tentokrát čaká kvalitný zážitok.

Domov
Zdieľať
Diskusia