Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2017, 21:51
Čas čítania 0:00
Jakub S.

Deadpool 2 našiel Cablea. Ikonického parťáka antihrdinu si zahrá skvelý Josh Brolin

FILMY A SERIÁLY AVENGERS
Uložiť Uložené

Deadpoolov parťák našiel svojho predstaviteľa.

Nekonečné hľadanie sa uzavrelo. Ikonický Cable, Deadpoolov nie úplne kamarátsky partner, našiel svoju (hereckú) tvár. Dlho sa rozprávalo o Michaelovi Shannonovi a jeho takmer istej účasti, pričom sa na istý čas zvesti presmerovali k Davidovi Harbourovi zo Stranger Things. Uniknuté concept arty, ktoré boli pravdepodobne súčasťou promo kampane, predstavili zámer tvorcov obsadiť do legendárnej úlohy Brada Pitta a mnohí z vás dozaista zachytili informácie o údajnom koketovaní s Russelom Croweom. Podobné dohady sú však minulosťou. Cable oficiálne našiel svojho hereckého predstaviteľa a nie je ním nik iný ako excelentný Josh Brolin (No Country For Old Man, Sicario, The Avengers). Na prvý pohľad nečakaný kandidát, no za to môže skôr jeho absencia pri zmienkach o potencionálnych hereckých tvárach, než ako jeho nevhodnosť. Práve naopak, Josh Brolin je vynikajúcou voľbou pre postavu ako Cable. Nie je len skvelým hercom, jeho výzor a telesné proporcie dokážu evokovať vzhľad ikonickej postavy aj s minimálnou dávkou predstavivosti. Brolin si teda po Thanosovi strihne ďalšiu komiksovú rolu. Žeby nás čakal príval Thanos/Marvel vtípkov? Josh Brolin údajne podpísal zmluvu na 4 filmy, čo by znamenalo, že okrem dvoch pokračovaní Deadpoola a X-Force nás čaká minimálne ešte jeden film s vrahom v červenom latexe. Fox si očividne pri Deadpoolovi verí.

Odporúčané
Marvel chce oživiť pôvodných Avengerov v novom filme. Nedarí sa im a trápi ich zlá kvalita filmov a seriálov Marvel chce oživiť pôvodných Avengerov v novom filme. Nedarí sa im a trápi ich zlá kvalita filmov a seriálov 2. novembra 2023, 11:00

Pokračovanie Deadpoola, ktorého teaser sa objavil na premietaniach Logana, sľubuje podobnú nádielku humoru a umnej zábavy ako jednotka. Projekt Davida Leitcha (John Wick) sľubuje predstavenie dvoch kľúčových postáv pre nadchádzajúcu tímovku X-Force, a to Cable a Domino. Zároveň bolo oficiálne potvrdené, že X-Force a Deadpool 3 sú plánované ako dva separátne projekty, ktoré budú nasledovať prvé pokračovanie Reynoldsovho mutanta.

Deadpool 2 našiel Cablea. Ikonického parťáka antihrdinu si zahrá skvelý Josh Brolin
Zdroj: Lionsgate
Deadpool 2 našiel Cablea. Ikonického parťáka antihrdinu si zahrá skvelý Josh Brolin
Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia