Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2017, 18:00
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Divákmi zbožňovaný seriál Master of None odkrýva druhú sériu, v ktorej sa vtipný komik vydá baliť ženy do zahraničia

FILMY A SERIÁLY MASTER OF NONE
Uložiť Uložené

Jednoduchý, úprimný a neskutočne vtipný Master of None prichádza s trailerom pre svoju druhú sériu.

Ak zhodou okolností hľadáte v časoch voľna nejakú oddychovú a krátku jednohubku, rozhodne vám odporúčame seriál Master of None. Táto pohodová záležitosť z dielne Netflixu vám priblíži život mladého Inda Deva (Aziz Ansari), žijúceho v New Yorku, ktorý sa spôsobom sebe vlastným pretĺka každodennými situáciami. V prvých desiatich epizódach tak uvidíte vzťahy modernej doby z mužskej perspektívy, otázku výchovy, lásky k rodičom, deti, pracovné problémy radového tridsiatnika a mnoho ďalšieho. To všetko je zahalené do tak úprimného a vtipného kabátu, že sa nemôžete čudovať tomu, koľko sympatií si prvá séria so sebou odniesla. Aby vám však po dopozeraní nebolo veľmi ľúto, streamovací gigant má pre nás prichystanú už druhú sériu, ktorá k nám dorazí 12. mája.

Podľa traileru to vyzerá tak, že Dev sa na chvíľku vykašľal na život vo Veľkom jablku a vybral sa na dovolenku do Európy, kde okrem svojich obľúbených cestovín okúsi aj tunajšie ženy, priateľstvá, zábavu či problémy. Ťažko povedať koľko veľa z druhej série sa bude odohrávať mimo New Yorku, no popravde je nám to ukradnuté. Pokiaľ si Master of None udrží dávku svojej milej originality a vtipu, bude sa nám páčiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia