Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2017, 13:35
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Ľudožrúti v podaní Aquamana a Johna Wicka verzus pekné mladé dievča. Taký je dystopický thriller The Bad Batch

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Bude to zvrátené, svojské a dokonca sa šušká aj o účasti Jima Carreyho.

Pár ukážok ohľadne snímky The Bad Batch si našlo cestu aj na náš web, no príliš mnoho nám z deja neukázali. Stále poznáme len krátku synopsu príbehu, ktorá hovorí, že film je dystopickou love story odohrávajúcou sa v texaskej púšti zameranou na komunitu kanibalov. Projekt premiéroval na pár festivaloch naprieč svetom a nemôže sa pochváliť príliš pozitívnymi reakciami, no pokiaľ vás to poteší, tak vraj nejde o úplný prepadák. Hlavnú postavu Arlen stvárni Suki Waterhouse (Love, Rosie, The Divergent Series: Insurgent) a okrem nej uvidíme na plátne aj herecké mená ako Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Giovanni Ribisi (Ted, Sneaky Pete), a Keanu Reeves (John Wick, Knock, Knock). 

O scenár a réžiu sa postarala Ana Lily Amirpour, autorka oceňovaného artového hororu A Girl Walks Home Alone at Night. Do širšej distribúcie by sa mal film dostať 23. júna 2017. Dáte mu šancu? 

Domov
Zdieľať
Diskusia