Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2017, 20:09
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Mission: Impossible 6 dorazí do kín už o rok. Tom Cruise sa na prvých fotografiách z natáčania opäť snaží o krkolomné kaskadérsky kúsky

FILMY A SERIÁLY TOM CRUISE
Uložiť Uložené

Pripravení na novú dávku skvelej akcie?

Možno si to ani poriadne nestíhate uvedomovať, no novému pokračovaniu z legendárnej filmovej série Mission: Impossible sa venujeme aj viackrát za mesiac. Miesto sústavného opakovania sa vás teda radšej presmerujeme na staršie články, kde nájdete v niektorých prípadoch možno aj viac, než by ste chceli. Tu sa dozviete, kto snímku nakrúti, v tomto článku sme si zase povedali o tom, že Tom Cruise trénuje na film už vyše roka, vo februári sme sa dokonca dozvedeli aj o tom, ako bude vyzerať úvodná sekvencia snímky, informovali sme vás aj o tom, že neuvidíme Jeremyho Rennera, ale na oplátku zase dostaneme Supermana v podaní Henryho Cavilla a nakoniec sme odhalili aj presný dátum, kedy Mission Impossible dorazí do kín po celom svete.

K množstvu článkov dnes pridáme ďalší, no tentokrát miesto slov môžeme vidieť prvé fotografie z nakrúcania, ktoré sa začalo pred týždňom. Tešíte sa na návrat obľúbených postáv v šiestom pokračovaní? 

Domov
Zdieľať
Diskusia