Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2017, 23:05
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Hriešna Alicia Vikander je v manželstve s Christophom Waltzom nešťastná, a tak sa oddáva zakázanej láske s mladým umelcom, ktorý ju má namaľovať

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hviezdne obsadená snímka s názvom Tulip Fever sa nám po dlhej dobe konečne pripomína ďalším novým trailerom.

Aj keď sa historická romantická dráma Tulip Fever za posledný rok pomerne úspešne schovávala, rozhodne sme na ňu nezabudli. Predsa len, nabité herecké obsadenie, skúsení tvorcovia a zaujímavá zápletka hovoria jednoznačne v jej prospech. Aj preto nás potešilo, že sa táto snímka, ktorú sme mimochodom zaradili aj do druhej časti nášho zoznamu s najočakávanejšími počinmi tohto roka, konečne pripomenula ďalším novým trailerom (pod textom). Bolo už skutočne načase.

Čo sa samotného príbeh týka, ten je založený na rovnomennej knižnej predlohe od Deborah Maggoach, odohráva sa na počiatku 17. storočia a uvidíme v ňom umelca menom Jan Van Loos (Dane DeHaan), ktorý sa zamiluje do vydatej Sophie (Alicia Vikander), zatiaľ čo je jej manželom (Christoph Waltz) poverený namaľovať ju. Párik následne investuje do rizikového trhu tulipánov v nádeji, že vybuduje spoločnú budúcnosť. Režíruje Justin Chadwick (The Other Boleyn Girl), o scenár sa postaral Tom Stoppard (Shakespeare in Love, Anna Karenina) a okrem vyššie spomínaných hercov si zahrajú aj Cara Delevingne, Judi Dench či Zach Galifianakis. Premiéra snímky je u nás momentálne naplánovaná na 31. augusta 2017. Zájdete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia