Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2017, 9:50
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Miestny hrdina Spider-Man sa na radu Tonyho Starka snaží držať viac pri zemi. Ako ale potvrdí aj ďalšia zábavná ukážka, nemusí to byť také ľahké

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka Spider-Man: Homecoming vstupuje do záverečnej fázy svojej marketingovej kampane a vypúšťa jedno video za druhým. Tentokrát je to televízny spot.

Do premiéry komiksovej sólovky s názvom Spider-Man: Homecoming ostávajú v tejto chvíli už iba necelé dva mesiace a všetko nasvedčuje tomu, že sa pomaličky začína rozbiehať aj záverečný prísun lákavých materiálov z marketingového oddelenia. Po nedávnom krátkom klipe z MTV Movie & TV Awards sme sa totiž dočkali aj nového televízneho spotu. Ten nám Spideyho predstavuje ako lokálneho hrdinu, ktorý sa snaží držať viac pri zemi. Samozrejme, ukážka ponúka aj niekoľko doteraz nevidených momentov. Snímka vtrhne do našich kín 6. júla 2017 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, klikajte sem. Ako na vás zatiaľ zapôsobil Spider-Man v podaní Toma Hollanda? Myslíte si, že dokáže prekonať svojich predchodcov, ako Tobey Maguire či Andrew Garfield?

Domov
Zdieľať
Diskusia