Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2017, 14:10
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Clint Eastwood sa chce aj napriek vysokému veku vrátiť k herectvu!

FILMY A SERIÁLY CLINT EASTWOOD
Uložiť Uložené

Legenda sa vracia pred filmovú kameru. To, v akom filme, však ešte nevie povedať ani ona sama.

Ako inak by sme mohli nazvať režiséra, herca, skladateľa a producenta Clinta Eastwooda, ak nie legendou? Táto žijúca ikona filmového plátna oslávi na konci mája už 87 rokov, no do starého železa by sme ho ešte rozhodne nemali hádzať. Len minulý rok sa v úlohe režiséra postaral o snímku Sully s Tomom Hanksom čoby pilotom, ktorý zachránil 155 životov po tom, čo sa mu podarilo pristáť na rieke Hudson s poškodeným lietadlom. Okrem toho však už teraz chystá nový film s názvom The 15:17 to Paris, ktorý je adaptáciou rovnomennej knihy, no ohľadne obsadenia ešte stále nič nevieme.

A ako je to teda s jeho hereckou kariérou? Posledným filmom, v ktorom sa objavil, bola dráma Trouble With the Curve, pred ktorou stvárnil hlavnú úlohu v snímke Gran Torino, ktorá sa dnes zaraďuje medzi najlepšiu dvadsiatku filmov svetovej kinematografie. Zopakuje ešte raz Clint, že na to herecky má aj v takto vysokom veku? Vyzerá to tak, že áno. Sám sa totiž vyjadril, že herectvo mu čas od času chýba (i keď podľa jeho slov nie až tak často) a rád by si svoje schopnosti ešte raz oprášil. V akej snímke by ste si ho vedeli predstaviť? 

Clint Eastwood sa chce aj napriek vysokému veku vrátiť k herectvu!
Zdroj: Universal
Domov
Zdieľať
Diskusia