Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2017, 18:29
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Debutový trailer pre 7. sériu Game of Thrones sa v priebehu 24 hodín stal najpozeranejším televíznym trailerom

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Prostredníctvom YouTube, Twitteru, populárneho Facebooku a mnohých ďalších platforiem diváci zbesilo klikali na očakávaný trailer.

Podľa všetkého sú prvé zábery pre 7. sériu Game of Thrones najsledovanejším trailerom na seriál v časovom horizonte 24 hodín. Rekordy začali padať už pri promo traileri "Long Walk to the Throne", ktorý pri 67,6 milióna zhliadnutí získal nálepku svetovo najsledovanejšieho promo/teaser traileru. Dnes už druhé miesto v tejto kategórii drží mimochodom tiež Game of Thrones so svojou upútavkou na šiestu sériu pri počte 63,5 milióna zhliadnutí. Pokiaľ ste ešte stále čerstvý trailer na siedmu sériu nevideli, určite tak napravte prostredníctvom nášho článku (viď video nižšie).


"Enemies to the east, enemies to the west, enemies to the south, enemies to the north. Whatever stands in our way, we will defeat it."

Domov
Zdieľať
Diskusia