Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2017, 14:19
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Seriál Gotham otvára dvere Harley Quinn! Uvidíme ju už vo finálnom dieli tretej série

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tešte sa, psychopatická Harley Quinn prichádza.

Doteraz sme mohli ohľadom tejto informácie len polemizovať, hlavne odkedy sa výkonný producent, John Stephens, nechal už v januári počuť, že "ju" možno v dvadsiatej druhej časti (teda koncom tretej sezóny) uvidíme. Jedna z hlavných hviezd seriálu Gotham, David Mazouz, hrajúci postavu Brucea Waynea, ale oficiálne potvrdil príchod čoraz obľúbenejšej Harley Quinn. Medzi fanúšikmi komiksov bola síce populárna už dlhšiu dobu, ale do svetového povedomia sa dostala predovšetkým vďaka minuloročnému Suicide Squad, v ktorom si postavu Harley zahrala sympatická Margot Robbie.

Bolo by skôr teda prekvapením, keby ju do Gothamu tvorcovia časom neumiestnili. Mladý herec sa okrem toho vyjadril aj k vývoji svojej postavy: „V úplne poslednej scéne tretej série sa Bruceovi stane niečo podstatného. Urobí rozhodnutie, ktoré ho veľmi ovplyvní. Neviem čo môžeme zatiaľ čakať od štvrtej série, ešte som nevidel scenár a ani sa nerozprával so scenáristami o tom, čo sa bude diať nabudúce, ale myslím, že podľa všetkého smeruje nasledujúci vývoj presne tam, kde som predpokladal. Uvidíte čo tým vlastne myslím. Bruce bude veľmi zaneprázdnený novou úlohou, na ktorú sa koncom série podujme a myslím, že to bude naozaj skvelé." Čo vravíte na príchod Harley Quinn do seriálu? A akú máte teóriu na Mazouzove slová? Čo tým vlastne myslel? Upútavka nižšie by vám snáď mohlo napovedať.

„Join me. Fulfill your destiny.“

Domov
Zdieľať
Diskusia