Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2017, 15:05
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Slečny Anya Taylor-Joy a Maisie Williams z New Mutants dostali parťáka. Do úlohy Cannonballa bola totiž obsadená hviezda seriálu Stranger Things

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Herec Charlie Heaton sa stáva ďalším oficiálnym prírastkom do chystanej komiksovky od režiséra snímok Stuck in Love či The Fault in Our Stars.

Chystaná komiksovka zo sveta X-Men, ktorá ponesie názov New Mutants, sa nám po obsadení herečiek, ako Anya Taylor-Joy (Split) či Maisie Williams (Game of Thrones) konečne začína rozrastať o ďalšie nové tváre. K dvom slečnám stvárňujúcim postavy Magik (sestra Collssusa) a Wolfsbane (mení sa na vlka/vlkolaka) sa totiž definitívne pridáva aj prvý muž. No a zatiaľ čo Henry Zaga zo seriálu 13 Reasons Why je stále častejšie spájaný s úlohou Sunspota, ktorý sa objavil už v X-Men: Days of Future Past, server The Hollywood Reporter prišiel s informáciou, že vyššie spomínaným oficiálnym prírastkom je Charlie Heaton, hviezda z minuloročného sci-fi hitu Stranger Things.

Ten by si mal strihnúť rolu Cannonballa, teda mutanta, ktorý dokáže lietať ako riadená strela. Zaujímavosťou je, že pôvodne si mal tohto hrdinu zahrať Nat Wolff, známy napríklad zo snímky Paper Towns. O réžiu sa postará talentovaný Josh Boone (Stuck in Love, The Fault in Our Stars) a za scenárom stojí Scott Neustadter spoločne s Michaelom H. Weberom (obaja The Spectacular Now, 500 Days of Summer), takže sa zdá, že projekt je v naozaj dobrých rukách. Premiéra je momentálne naplánovaná na 12. apríla 2018 a natáčanie by malo odštartovať v najbližšom období. Snáď sa s ďalšou várkou noviniek opäť prihlásime už čoskoro. Pre viac informácií klikajte sem. Ste spokojní s obsadením Charlieho Heatona, alebo by ste radšej prijali niekoho iného?

Slečny Anya Taylor-Joy a Maisie Williams z New Mutants dostali parťáka. Do úlohy Cannonballa bola totiž obsadená hviezda seriálu Stranger Things
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia