Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2017, 20:46
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Wonder Woman 2 je takmer istá, opustí však prvú svetovú a vráti sa do súčasnosti, a to s režisérkou prvého dielu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Diana, dcéra Hippolyty z ostrova Themyscira, ešte nepovedala posledné slovo.

Táto informácia asi málokoho prekvapí. V týchto dňoch je jedna vec istá: Wonder Woman od Patty Jenkins proste je úspech. Kritický aj divácky konsenzus je jednoznačný - podľa Američanov ide o najlepší diel DCEU univerza. Podobné vety sa kravaťákom vo Warner Bros. iste dobre počúvajú (obzvlášť po tom, ako kritici strhali BvS aj Suicide Squad). Niet teda divu, že sa začína diskutovať o sequeli. Magazín The Hollywood Reporter potvrdil, že Patty Jenkins je pripravená a ochotná režírovať pokračovanie. Samozrejme, Gal Gadot v hlavnej úlohe nebude chýbať.

Wonder Woman 2 je takmer istá, opustí však prvú svetovú a vráti sa do súčasnosti, a to s režisérkou prvého dielu
Zdroj: Warner Bros.

Pokiaľ sa však tešíte na Dianu Prince kosiacu hordy náckov (keďže prvá svetová je pasé), asi budete sklamaní. Dvojka by sa totiž už mala odohrávať v prítomnosti, podobne ako BvS či chystaná Justice League. Režisérka sa vyjadrila, že má v pláne vyrozprávať ešte mnoho detailov z Dianinho života a posunúť jej príbeh ďalej. Pochopiteľne, najprv musí dvojka dostať oficiálne zelenú. Ale vzhľadom na pozitívne kritiky a finančný úspech (ktorý sa už pomaly začína rozbiehať) k tomu skôr či neskôr dôjde.

Medzitým sa Patty Jenkins možno vráti k televíznym projektom. Rada by totiž zrežírovala televíznu minisériu, v hlavnej úlohe s hereckým kolegom z Wonder Woman, Chrisom Pineom. Páči sa vám predstava druhého dielu zasadeného do súčasnosti? Alebo by ste sa radšej opäť vrátili do minulosti?

Domov
Zdieľať
Diskusia