Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2017, 8:35
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Fantastické zvery 2 hľadajú nových hercov. Okrem iného nás čakajú mladé verzie hlavných postáv z jednotky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Možno vo filme uvidíme neopozerané mladé talenty.

Filmári sa rozhodli ukázať nám (pravdepodobne prostredníctvom flashbackov) postavy z minulého dielu v tínedžerskom veku. Konkrétne teda pôjde o nasledujúcich - Newt Scamander, Leta Lestrange, Gellert Grindelwald, Albus Dumbledore a mnoho iných, menej významných charakterov. Každý vo vekovej hranici 13 až 16 rokov sa môže prihlásiť na rolu Scamandera, Lestrangeovej a k neurčitej postave menom Sebastian. Staršia veková kategória medzi 16 až 18 rokov bude môcť zase skúsiť svoje šance pri postavách Grindelwalda a Dumbledora. Z kníh vieme, že Albus a Gellert boli kamarátmi z minulosti, ktorí sa neskôr stali nepriateľmi na život a na smrť, Leta Lestrange bola blízkou priateľkou (i čímsi viac) Newta Scamandera z čias Rokfortu. Roly dospelého Albusa sa ujme Jude Law (Sherlock Holmes), no toho hádam ani netreba bližšie predstavovať.

Ak by mal niekto z našich čitateľov čírou náhodou záujem o vyššie menované úlohy, stačí poslať e-mail na [email protected] s aktuálnou farebnou fotografiou (z posledných dvoch mesiacov), váš telefónny kontakt, adresu trvalého pobytu a dátum narodenia. Každý, kto nemá 18 rokov, ale musí požiadať svojich rodičov o súhlas na odoslanie žiadosti. Žiadna predchádzajúca skúsenosť s hraním síce nie je nutná, ale žiadateľ musí byť oprávnený pracovať v Spojenom kráľovstve - čo značí, že musíte byť držiteľom pasu v Spojenom kráľovstve, v Írsku alebo v EÚ. Samozrejme, treba byť k dispozícii v natáčacom čase - od augusta (srpen) do novembra (listopad) 2017. Uzávierka prihlášok je 20. júna (červen) 2017. Ak na tvorcov urobíte pozitívny dojem, mali by vás kontaktovať behom štrnástich dní. Trúfne si niekto?

Fantastické zvery 2 hľadajú nových hercov. Okrem iného nás čakajú mladé verzie hlavných postáv z jednotky
Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia