Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2017, 15:26
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Hudbu k tímovke Justice League dokončí skladateľ Danny Elfman, ktorý vo vodách superhrdinského žánru rozhodne nie je žiadnym nováčikom

FILMY A SERIÁLY JUSTICE LEAGUE
Uložiť Uložené

Danny Elfman pomáhal režisérovi Jossovi Whedonovi už s pokračovaním Avengers. Tentokrát s ním bude skladateľ spolupracovať pri tímovke od konkurenčného štúdia.

Slávny hudobný skladateľ Danny Elfman, ktorý už v minulosti pracoval napríklad na hudbe k Burtonovým Batmanom či k Raimiho prvým dvom Spider-Manom, opäť raz hlási návrat k superhrdinskému žánru. A ako už samotný názov článku napovedá, nepôjde o nič menšie, než o očakávanú komiksovú tímovku s názvom Justice League. Po nedávnom rezignovaní režiséra Zacka Snydera (tragická udalosť v rodine) a následnom príchode Jossa Whedona, ktorý má momentálne na starosti riadenie dotáčok v Londýne, bolo totiž oznámené, že hudbu k novým scénam zloží práve vyššie spomínaný Elfman.

Toho Whedon pritiahol už k snímke Avengers: Age of Ultron, kde okrem doplnenia práce skladateľa Briana Tylera prevzal aj ústredný motív Alana Silvestriho z prvých Avengers a vytvoril z neho akýsi hybrid. Podobne by to malo fungovať aj v prípade Justice League, lenže s tým rozdielom, že Elfman bude mať tentokrát na starosti iba Whedonove dotáčky. Hudbu k Snyderovmu materiálu už zabezpečil Antonius Holkenborg, známejší pod menom Junkie XL (Batman v Superman, Mad Max: Fury Road), ktorý teraz údajne začína makať na dobrodružnom filme Tomb Raider s Aliciou Vikander. Koľko skladieb nakoniec Elfman dodá, to sa s najväčšou pravdepodobnosťou dozvieme až so zverejneným jednotlivých skladieb z oficiálneho soundtracku.

Hudbu k tímovke Justice League dokončí skladateľ Danny Elfman, ktorý vo vodách superhrdinského žánru rozhodne nie je žiadnym nováčikom
Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia