Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2017, 5:22
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

V druhej sérii Stranger Things uvidíme udalosti, z ktorých budú niektorí fanúšikovia sklamaní

FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Temnejšia, hororovejšia a aj ambicióznejšia, avšak nie všetko v nej nás poteší.

Za posledných šesť mesiacov sme vám priniesli kopec informácií o tom, aká bude druhá séria obľúbeného seriálu Stranger Things. Vraj strávime vo svete Upside Down omnoho viac času, máme sa dočkať väčšieho počtu hororových či osobnejších momentov a dokonca vieme, že sa bude šetriť monštrami, pričom sa skôr staví na hrôzu z neznámeho. Tím tvorcov nám podsúva naozaj veľké množstvo detailov, no nedávno svojou úprimnosťou zaskočil režisér a výkonný producent Shawn Lewy (Noc v múzeu).

Ten otvorene oznámil, že: „Urobili niekoľko vecí, z ktorých budú fanúšikovia spočiatku sklamaní, no koniec koncov budú šťastní, že sa to tak stalo.“ Ako príklad uviedol dejovú linku postavy, na ktorú sa ho známi aj neznámi opýtali už minimálne stokrát. Je Barb nažive? „Množstvo ľudí dúfa, že Barb stále žije, ale v skutočnosti by takýto zvrat naozaj nechceli....Nebudeme zbabelo plniť všetko, čo si prajú fanúšikovia, budeme napĺňať predstavy bratov Dufferovcov a to, čo je podľa nich pre príbeh správne.“ Lewy neskôr potvrdil to, čo je nám sľúbované už poriadne dlho. „Ľudia, ktorí sa báli pri prvej sérii, budú tentokrát vystrašení ešte viac. Hrôzy stojace proti našim postavám budú väčšie, temnejšie a častokrát strašidelnejšie. Napriek tomu vás môžem ubezpečiť, že to bude mať stále srdce, aj keď to bude omnoho ambicióznejšie.“

Čo si o tejto reakcii Shawna Lewyho myslíte vy? Je iba nešťastne formulovaná, alebo mu už naozaj lezú krkom odporúčania divákov? Veríte, že Dufferovci opäť vymysleli pohlcujúci zážitok? O vaše názory sa s nami podeľte v komentároch. Druhá séria premiéruje 31. októbera (říjen) a čakanie si môžete už teraz skracovať čítaním nášho vlákna so všetkými súvisiacimi článkami.

Domov
Zdieľať
Diskusia