Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2017, 20:52
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Natočiť pokračovanie kultového Blade Runnera je výzvou obrovského kalibru. V pútavom zákulisnom videu si to uvedomujú všetci zúčastnení

FILMY A SERIÁLY BLADE RUNNER 2049
Uložiť Uložené

Očakávanému sci-fi Blade Runner 2049 sa jednoducho nedá nefandiť. Vychutnajte si pohľad do zákulisia natáčania, ktorý vás na premiéru naladí ešte o čosi viac.

Talentovaný kanadský režisér Denis Villeneuve (Prisoners, Sicario, Arrival), ktorý už o niekoľko málo mesiacov predstaví očakávané sci-fi Blade Runner 2049, rozhodne nemá v úmysle kultového predchodcu kopírovať. Zároveň si ale uvedomuje aj jeho dôležitosť a prílišný odklon od látky si tak nemôže dovoliť. Nuž, skutočne to nemá ľahké. My mu však poriadne držíme palce, pretože sa k nemu momentálne upierajú zraky snáď celého sveta. A práca pod takým tlakom určite nie je jednoduchá.

Navyše, Warner Bros. Pictures a Entertainment Weekly dnes zverejnili celkom nové video zo zákulisia natáčania, v ktorom nám herci, rôzni členovia štábu, ale aj samotný filmár porozprávajú o tom, čo pre nich originál z roku 1982 vlastne znamená a ako pristupovali k pokračovaniu. No a aby toho nebolo málo, priestor dostane aj niekoľko úplne čerstvých a doteraz nevidených záberov priamo z filmu. Premiéra je naplánovaná na 5. októbra (října) 2017 a pokiaľ sa chcete dozvedieť všetko podstatné o príbehu či obsadení, vstúpte do tohto vlákna, kde okrem mnohého iného nájdete aj predchádzajúce trailery.

Domov
Zdieľať
Diskusia