Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2017, 14:37
Čas čítania 0:00
Ján A.

Krásky z Pitch Perfect 3 majú posledný pokus nakopnúť hudobnú kariéru. Ináč ich po vysokej škole pohltí krutá pracovná realita

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dáte tretej časti komédie opäť šancu?

Hlavné postavy doštudovali vysokú školu a dostali sa do reálneho sveta. Avšak zistili, že je pre nich až príliš krutý. A tak sa chopia svojej poslednej šance, posunú svoje pracovné pozície na vedľajšiu koľaj a skúsia chytiť šťastie za pačesy. V priebehu krátkej kariéry získali zopár úspechov, ale nepodarilo sa im hudbou uživiť. Ich poslednou nádejou je teda "USO tour". Majú predsa krásne telá, takmer dokonalé hlasy a sú výborné v spievaní a capelly. Pripravujú posledné vystúpenie, počas ktorého opätovne nepoužívajú hudobné nástroje. Ako dopadne ďalšie pokračovanie obľúbenej série, ktorá zatiaľ celosvetovo zarobila viac ako 400 miliónov dolárov? Dáte jej šancu alebo vás už druhá časť sklamala? 

Scenár filmu Pitch Perfect 3 (v češtine Ladíme 3) pripraví opäť Kay Cannon, ktorá sa postarala aj o dve predchádzajúce časti. O réžiu sa postará menej známa Trish Sie (Let's Dance 5). V komédii sa predstavia herečky, ako Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow, Elizabeth Banks, Hailee Steinfeld, Ruby Rose, Anna Camp a Alexis Knapp. Premiéra tejto novinky je naplánovaná už v decembri (prosinec) 2017. 

Krásky z Pitch Perfect 3 majú posledný pokus nakopnúť hudobnú kariéru. Ináč ich po vysokej škole pohltí krutá pracovná realita
Zdroj: Universal
Domov
Zdieľať
Diskusia