Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2017, 21:27
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tvorcovia Ricka a Mortyho upokojujú fanúšikov: tretia séria obľúbeného animovaného úletu dorazí ešte tento rok

FILMY A SERIÁLY RICK AND MORTY
Uložiť Uložené

Podarená dvojica dorazí už čoskoro.

Fanúšikovia skvelého uleteného sci-fi seriálu Rick and Morty boli v ostatnom čase trochu znepokojení. Ich obavy sa týkali tretej série, ktorá síce bola tvorcami sľúbená, ale akosi nie a nie doraziť. Prvý diel sme síce dostali 1. apríla tohto roku, ale potom nastalo nepríjemné ticho. Špekulovalo sa aj o tom, či neboli nové dobrodružstvá starého psychopatického vedca a jeho jednoduchého vnuka zrušené. Tvorcovia však nedávno vyčistili vzduch vyhlásením, že tretia séria dorazí v priebehu tohto leta. Zároveň verných fanúšikov pozvali na špeciálny live stream, ktorý sa uskutoční 29. júna. Justin Roiland a Dan Harmon v ňom budú diskutovať o všetkom, na čo sa v tretej sérii môžeme tešiť.

Dan Harmon zároveň vyjadril ľútosť nad tým, že príchod novej série trvá tak dlho (finále druhej sme sa dočkali v roku 2015). Ako však dodal, žiadne zrušenie seriálu sa nekoná. „Tretia séria trvá tak dlho, pretože trvá dlho ju napísať,“ vyhlásil Harmon na svojom twitteri. „Je to tretia séria a my sme opatrní, aby sme ju neurobili horšiu ako druhú či prvú. Vyjadril sa tiež, že nedošlo k žiadnym konfliktom medzi ním a Justinom Roilandom. „Hoci možno by bolo dobré, keby sme sa pohádali,“ poznamenal. „Možno by sme pracovali rýchlejšie.“ A nakoniec odkázal fanúšikom, aby menej počúvali internetové fámy. Sledujete Ricka a Mortyho? Čo si sľubujete od tretej série?

Tvorcovia Ricka a Mortyho upokojujú fanúšikov: tretia séria obľúbeného animovaného úletu dorazí ešte tento rok
Zdroj: Adult Swim
Domov
Zdieľať
Diskusia