Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2017, 8:34
Čas čítania 0:43
Jakub Paulík

Noirovo a detektívne ladený - taký ma byť nový Batman. Režisér Vojny o planétu opíc, Matt Reeves, nám o filme prezradil niekoľko noviniek

FILMY A SERIÁLY THE BATMAN
Uložiť Uložené

Po Planéte opíc máme očakávať aj noirovo ladeného Batmana? Tak to držíme Reevesovi palce.

Aký bude najnovší Batman je zatiaľ stále ťažko odhadnúť, ale náš predbežný obraz by mohli obohatiť slová režiséra snímky, Matta Reevesa. Režisér tvrdí, že v mladosti bol Batmanom nesmierne fascinovaný. Na margo jeho najbližšieho filmu, Vojny o planétu opíc, prirovnáva Batmana k postave Caesara, v tom slova zmysle, že obidve postavy predstavujú akýchsi mučeníkov, ktorí sa snažia konať správne činy vo veľmi nedokonalom, priam až skazenom svete.

Jedným dychom dodáva, že vo všetkých svojich filmoch sa snaží používať kameru a rozprávať príbeh tak, aby sme sa stali priamymi účastníkmi deja a vedeli s postavami sympatizovať. Režisér verí, že je možné vytvoriť noirovo a detektívne ladenú verziu Batmana, prostredníctvom ktorej omnoho lepšie pochopíme jeho myšlienkové pochody a zložitú povahu.

Podľa predchádzajúcich správ sa mal Batman začať natáčať už počas tohto roku, ale v skutočnosti sa nezačne točiť skôr ako v roku 2018. V novej snímke bude pravdepodobne strážca Gothamu čeliť Sladeovi Wilsonovi alias Deathstrokeovi. Toho si zahrá Joe Manganiello (True Blood). Vo filme ale taktiež uvidíme aj Jeremyho Ironsa (Smrtonosná pasca 3) s postavou Alfreda a J.K. Simmonsa ako komisára Gordona. Aké sú vaše očakávania?

Domov
Zdieľať
Diskusia