Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2017, 11:44
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Seriál Sense8 od súrodeneckého dua Wachowských sa vráti. Netflix odklepol dvojhodinový špeciál, ktorý fanúšikom naservíruje dôstojné zakončenie

FILMY A SERIÁLY SENSE8
Uložiť Uložené

Priaznivci z celého sveta robili všetko preto, aby nedávno zrušený seriál priviedli späť k životu. A ich neúnavná snaha sa nakoniec ukázala ako kľúčová.

Dámy a páni, zázraky sa predsa len dejú! Od nášho posledného článku týkajúceho sa skvelého sci-fi seriálu Sense8, v ktorom sme vás informovali práve o jeho nečakanom zrušení, neubehol ešte ani jeden celý mesiac a my vám dnes môžeme s veľkou radosťou oznámiť, že sa tento výnimočný projekt z dielne súrodeneckého dua Wachowských (Cloud Atlas, Speed Racer, trilógia The Matrix) vráti ešte poslednýkrát, aby nám naservíroval jedno veľké a dôstojné ukončenie. Prostredníctvom oficiálneho účtu seriálu na Twitteri to potvrdila spoluautorka Lana Wachowski, ktorá vo svojom liste tiež prezradila, že nič z toho by sa nestalo bez neúnavnej aktivity a lásky oddaných fanúšikov po celom svete. Záverečného dvojhodinového špeciálu sa dočkáme už budúci rok a celý Lanin príspevok si môžete prečítať pod textom. Máte z tejto správy radosť?

Domov
Zdieľať
Diskusia