Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2017, 14:57
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Aký osud tvorcovia Game of Thrones pridelia postavám Tormunda a Brienne a kedy sa dočkáme ôsmej série?

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Nech už bude finálny dátum akýkoľvek a osudy postáv viac než tvrdé, veríme, že nás filmári nesklamú.

Spomínate si na scénu, v ktorej Brienne a Sansa dorazia ku Castle Black? Určite áno. Hneď na to sa nám všetkým naskytlo pohľadu na skutočne humornú scénu, kde Tormund mohol na očarujúcej (či "očarujúcej"?) Brienne len oči nechať (viď foto nižšie). V šiestej sérii sme sa mohli ďalej ale zasmiať na pokračovaní tejto romantickej eskapády, keď obaja sedeli na koňoch a Tormund Brienne očaril jednoducho neodolateľným úsmevom.

Jeden z hlavného dua tvorcov, D.B. Weiss, sa na danej scéne nemohol skrátka prestať smiať. Benioff, Weissov kolega, si ale k Tormundovi a Brienne neodpustil vtipnú poznámku a prehlásil: „Táto scéna (mimochodom sa v scenári vôbec nenachádzala) nás inšpirovala k tomu, aby sme jedného z nich zabili, pretože v Game of Thrones nemôže byť žiaden šťastný koniec či akési romantické prepojenie. No nepovieme vám, ktorý z nich to bude." Dúfajme, že si Benioff z divákov iba lacno strieľa, pretože obidve postavy sa tešia veľkej obľube divákov. Alebo myslíte, že sa náš strach o Tormundov život (a netvrďte, že ste sa o neho v boji proti Smalljonovi Umberovi nebáli) bude znova opakovať?

Aký osud tvorcovia Game of Thrones pridelia postavám Tormunda a Brienne a kedy sa dočkáme ôsmej série?
Zdroj: HBO

Poslednú dobu ale dávali filmári do éteru iba novinky zo siedmej série. Odštartovali s prvou upútavkou, pokračovali skutočne podarenou druhou a v poslednom článku sme vám v ich mene priniesli aj čerstvé postery. Ako je na tom ale ôsma séria? Podľa najnovšieho vyjadrenia tvorcov k súčasnému stavu, v ktorom sa nachádza, by malo už natáčanie viac menej "finišovať". I keď s daným tvrdením si neboli v podstate príliš istí, keďže ako viete, pri formáte akým je seriál Game of Thrones, sa môže aj ku koncu vyskytnúť hocičo nečakané. Čo sa týka premiéry, internetom už kolujú zvesti, že by sme sa osmičky nemuseli dočkať v roku 2018, ale že si naše čakanie opätovne predĺžime a ôsmej série sa nám dostane až v roku 2019. V tomto ohľade ale tvorcovia nevedeli danú informáciu potvrdiť alebo vyvrátiť. Ako to vidíte vy?
Domov
Zdieľať
Diskusia