Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2017, 17:59
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Odfoť sa a zomrieš. Zlo skrývajúce sa v tajomnom fotoaparáte sa v mysterióznom horore snaží zabiť každého, koho ním odfotíte

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

S týmto foťákom si radšej selfie nerobte.

Po lampách (Lights Out), zrkadlách (Oculus) a tajomných hracích skrinkách (Wish Upon) si sily pekelné vybrali za svoj domov aj mysteriózny fotoaparát. Horor Polaroid sa bude točiť okolo stredoškoláčky Bird Fitcher. Tá raz natrafí na starý polaroidový foťák, akonáhle však stlačí spúšť dozvie sa, že v rukách nedrží žiadnu nevinnú hipsterskú hračku. Ktokoľvek sa totiž týmto foťákom odfotí, zomrie násilnou smrťou. Podarí sa Bird a jej kamošom prísť na záhadu skôr, než ich temné sily stihnú všetkých povraždiť?

Námet znie pomerne lacno (asi ako z poslabšej epizódy seriálu Verte neverte) a trailer dáva tiež na známosť, že žiadnu veľkú originalitu asi očakávať nemôžeme. S trochou šťastia by sme však mohli dostať svižnú žánrovú jednohubku. Režíruje Lars Krevberg (podľa svojho vlastného krátkeho filmu z roku 2015) a herecká listina obsahuje poväčšinou menej známe tváre, ako Madelaine Petsch, Kathryn Prescott, Javier Botet, Katie Stevens, Mitch Pileggi, Keenan Tracey, Shauna MacDonald či Grace Zabriskie. Americká premiéra je stanovená na 25. augusta 2017.

Odfoť sa a zomrieš. Zlo skrývajúce sa v tajomnom fotoaparáte sa v mysterióznom horore snaží zabiť každého, koho ním odfotíte
Zdroj: Dimension Films
Domov
Zdieľať
Diskusia