Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2017, 16:27
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vďaka Spider-Manovi MCU zarobilo v kinách už viac ako 12 miliárd dolárov a aj naďalej si drží prvú priečku medzi najzárobkovejšími značkami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Disney nemôže byť s divíziou Marvelu nespokojné.

Dvakrát sme už o niečom podobnom písali, no a párkrát o tom ešte písať budeme. Do konca 3. Fázy sa totiž MCU prehupne cez magickú hranicu 15 milárd zarobených v kinách (stále ide o jediná ságu/filmový svet, ktorý prekročil hranicu 10 miliárd dolárov), no nateraz musia byť akcionári a hlavne pohlavári v Disney spokojný. Zakúpenie Marvelu sa im vyplatilo ešte viac než zakúpenie Disney, aj keď to sa časom asi tiež vyrovná. Po úspechu Spider-Man: Homecoming sa tržby filmov z MCU dostali za hranicu 12 miliárd, pričom majú šancu prekonať aj hranicu 13 miliárd, a to už do konca roka, keďže Spidey ešte pár stoviek miliónov prihodí a zabúdať nemôžeme ani na tímovku Hulka s Thorom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia