Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2017, 11:08
Čas čítania 0:00
Ján A.

Uletená a bláznivá dievčina rieši problémy po rozchode vlastným netradičným spôsobom

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Podarí sa tejto mladej herečke konečne preraziť?

Spoločnosť Netflix predstavuje trailer pre film The Incredible Jessica James, pričom premiéra novinky je naplánovaná už na koniec tohto mesiaca. Hlavnou komediálnou hviezdou je Jessica Williams, ktorá je známa predovšetkým kvôli seriálu The Daily Show. Mladá herečka tak konečne získa dostatočný priestor v celovečernej snímke. Podarí sa jej konečne preraziť? Rola energetickej a očarujúcej krásky, ktorá sa po rozchode nemôže vrátiť späť k vlastnému životu, je pre ňu ako stvorená. Čo sa však stane, ak nájde svoju spriaznenú dušu? 

Jessica James (Jessica Williams) tvrdo pracuje na svojej kariére v v New Yorku až do momentu, keď sa jej rozpadne vzťah. Čakajú na ňu ťažké časy, avšak veľmi rýchlo je prinútená k randeniu s Booneom, ktorého stvárni Chris O'Dowd (Bridesmaids). Nepravdepodobné duo nakoniec objaví spôsob, ako prežiť neľahké obdobie po rozchode v dobe klamlivých sociálnych sietí. Premiéra novinky je naplánovaná na 28. júla (červenec) 2017, výhradne na Netflixe. Nižšie nájdete aktuálny trailer a zaujímavý plagát.

Uletená a bláznivá dievčina rieši problémy po rozchode vlastným netradičným spôsobom
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia