Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2017, 10:42
Čas čítania 0:00
Ján A.

Spock sa nebojí kritizovať ľudí zo zákulisia Star Treku. Prináša však aj zopár noviniek

FILMY A SERIÁLY STAR TREK 4
Uložiť Uložené

Scenár štvrtej časti Star Treku je ešte stále v procese písania.

Herec Zachary Quinto (Spock) potvrdzuje, že scenár plánovanej štvrtej časti Star Treku je stále v procese písania. Taktiež sa nebojí kritizovať spoločnosť Paramount Pictures kvôli nedostatočnému množstvu nových oficiálnych oznámení alebo aktualizácií starších noviniek. Neprešiel ešte ani rok od premiéry, a Zachary sa už nevie dočkať chvíle, kedy sa opätovne objaví v neprebádaných končinách kozmu. Posledná časť sa páčila aj nám, čo potvrdzuje aj naša recenzia. Taktiež sme vás informovali o tom, že príbeh nasledujúceho počinu obsahuje nepravdepodobný návrat Chris Hemswortha ako otca Jamesa T. Kirka, ktorého opäť stvárni Chris Pine.

Po kritike však Spock okomentoval aj aktuálnu situáciu počas rozhovoru pre stránku ET Online: „Keby som vedel nové informácie, tak vám ich poviem. Očakávam, že správa o štvrtom filme bude pravdivá, ale vždy je tu aj iná možnosť. Je to takto: "Áno, budeme to robiť!" Ale potom príde na rad proces písania scenára, ktorý je primárne len medzi nimi. A viem, že práve teraz pracujú. Myslím, že sme všetci skutočne nadšení z návratu a vrátime sa vždy, keď zazvoní telefón a na druhom konci sa ozve J.J. Abrams.“ Filmár J.J. Abrams pracuje na filme v pozícii výkonného producenta. Štvrté pokračovanie snímky Star Trek nemá zatiaľ stanovený oficiálny dátum premiéry a nepozná ani svojho režiséra. Ste fanúšikmi tohto sveta?

Spock sa nebojí kritizovať ľudí zo zákulisia Star Treku. Prináša však aj zopár noviniek
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia