Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2017, 12:32
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Začalo to v jaskyni a pokračuje zasnúbením. Jon Snow a Ygritte alias Kit Harington a Rose Leslie urobili vo svojom vzťahu krok vpred

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES JON SNOW
Uložiť Uložené

He still knows nothing. Každopádne, našej obľúbenej dvojici gratulujeme!

Nie je žiadnou výnimkou, že si herci a herečky nájdu svojich partnerov priamo pri natáčaní. Medzi takúto známu dvojku patrí aj seriálové duo Kit Harington, hrajúci Jona Snowa a Rose Leslie, ktorá v Game of Thrones predstavuje postavu divokej Ygritte. Všetky fanúšičky, ktoré ale mali o sympatického Snowa záujem, si dnešným dňom môžu nechať zájsť chuť, pretože čerstvý kráľ severu je, zdá sa, zamilovaný až po uši. Podľa najnovších informácií údajne požiadal svoju partnerku Rose o ruku a tá mu povedala jasné áno.

Aké z toho plynie ponaučenie? Ak pôjdete so skupinou verných priateľov na túru a dostane sa do potýčky s nepriateľmi, pričom jednou z nich bude čírou náhodou krásna ryšavka, isto jej neuseknite hlavu, pretože existuje veľká možnosť, že s ňou skončíte vo vírivke v jaskyni a v konečnom dôsledku si ju aj vezmete. Ak sa ukáže, že sú dané informácie pravdivé (pretože sa začali objavovať aj novinky, ktoré túto radostnú správu vyvracajú) obom ešte raz srdečne gratulujeme a nech im to spoločné šťastie vydrží až do smrti! 

Domov
Zdieľať
Diskusia