Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2017, 17:51
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Dvojica najmilovanejších komiksových psychopatov sa možno vráti vo vlastnom spin-offe Harley Quinn vs. The Joker

FILMY A SERIÁLY JARED LETO MARGOT ROBBIE
Uložiť Uložené

Kráľ a kráľovná Gothamu si možno dajú rande vo vlastnom filme.

Suicide Squad síce kritici príliš v láske nemajú, ale táto svojrázna tímovka sympatických zločincov dokázala slušne zarobiť, niet preto divu, že vo Warner Bros. by postavy radi využili aj v ďalších snímkach. Okrem ohláseného pokračovania by sme mali dostať spin-off Gotham City Sirens, opäť v réžii Davida Ayera. V štúdiu však podľa všetkého plánujú aj spin-off zameraný čisto na Harley Quinn (Margot Robbie) a Jokera (Jared Leto).

Dvojica najmilovanejších komiksových psychopatov sa možno vráti vo vlastnom spin-offe Harley Quinn vs. The Joker
Zdroj: Warner Bros.

Projekt Harley Quinn vs. The Joker by však nemal mať nijaký vplyv na premiéru Suicide Squad 2 ani Gotham City Sirens, hoci sa pravdaže bude odohrávať v DC univerze. Produkovať by ho mal Geoff Johns. Tento projekt by rozhodne nemusel byť márny. Jared Leto bol síce oprávnene nahnevaný, keď videl, čo z jeho snahy o nové stvárnenie Jokera ostalo v Suicide Squad, v tomto prípade by však mohol aj neprajníkom dokázať, že na to skutočne má. Podľa neoverených informácií by sa Leto mal objaviť aj v Gotham City Sirens. Je zrejmé, že keď podpisoval zmluvu na Suicide Squad, zároveň sa zaviazal hrať aj v niekoľkých ďalších filmoch. Čo sa nás týka, myslíme si, že Jared si rozhodne zaslúži ešte minimálne jednu šancu. Alebo máte iný názor? Dúfate,že sa táto snímka aj reálne potvrdí?

Domov
Zdieľať
Diskusia