Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2017, 19:26
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Banková lúpež sa zmení na hororový zážitok plný desivých momentov. Horor The Vault s Jamesom Francom vás upúta prvým trailerom

FILMY A SERIÁLY JAMES FRANCO
Uložiť Uložené

James Franco točí v poslednej dobe viac filmov, než by sa patrilo.

Buď si Franco narobil deti a musí platiť alimenty alebo má ďalšiu hypotéku. Momentálne má vo fáze natáčania či postprodukcie rovných a neuveriteľných 11 filmov (a my sa modlíme, aby DiCaprio a Day-Lewis natočili po rokoch konečne niečo nové). Niektoré budú kvalitné, niektoré premierné a niektoré zapadnú do vôd nezáujmu. Ako na tom bude hororový thriller The Vault? To necháme na vás, no podľa traileru nemôžeme očakávať nič príliš výrazné. Dej je pritom jednoduchý. Franco hrá vedúceho banky, ktorú jedného dňa prepadnú. Namiesto peňazí však lupiči nájdu v trezore niečo temné, a tak sa začínajú v banke odohrávať desivé chvíľky. Na Slovensku a v Česku sa asi snímky v kinách nedostaneme a je možné, že sa objaví hlavne na VOD.

Domov
Zdieľať
Diskusia