Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2017, 17:33
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Ben Affleck, Matt Damon a režisér The Accountant pripravujú seriálovú drámu o drsnom Bostonskom podsvetí

FILMY A SERIÁLY BEN AFFLECK
Uložiť Uložené

Máme na obzore ďalšiu obrovskú seriálovú pecku?

Podľa najnovších informácií si káblová stanica Showtime (Twin Peaks) objednala pilotnú časť seriálového projektu s názvom City on a Hill od známej dvojice Ben Affleck - Matt Damon. Nápad pôvodne pochádza z hlavy prvého menovaného, pričom scenár mu napísal Chuck MacLean (Boston Strangler). Obaja patrioti z Massachusetts budú seriál produkovať popri Jamesovi Mangoldovi (Logan, Walk the Line) a Jennifer Todd (Jason Bourne, Memento). Na režisérsku stoličku zasadne minimálne pri pilotnej časti Gavin O’Connor (The Accountant, Warrior).

Podľa všetkého nás čaká drsná pouličná záležitosť, ktorá bude nadväzovať na reálne udalosti zvané „bostonský zázrak". Pozrieme sa na Boston v 90. rokoch. Policajným orgánom vládne rasizmus a korupcia, čo sa snaží zvrátiť nový černošský okresný prokurátor, ktorý tam dorazil z Brooklynu. Vytvorí si naozaj čudné spojenectvo s bývalým skorumpovaným, no vysoko rešpektovaným agentom FBI, ktorý o zmenu nemá záujem a preferuje zachovanie statusu quo. Táto dvojica sa spoločne vrhne na prípad gangsterskej rodiny a ním nevedomky zmenia spôsob súdneho trestania v meste. Podľa nás to znie to skutočne skvelo. Čo hovoríte vy? O všetkým ďalších novinkách vás budeme informovať

Ben Affleck, Matt Damon a režisér The Accountant pripravujú seriálovú drámu o drsnom Bostonskom podsvetí
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia