Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2017, 19:17
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Filmkult novinky #2: Najväčšie odhalenia a trailery z Comic-Conu v krátkom zostrihu. Vyhral Marvel, DC alebo novinky v kinách?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pokračujeme v novom seriáli, kedy vám v krátkom videu zhrnieme všetko podstatné, čo sa za posledné dva týždne udialo na poli filmov a seriálov.

Pred takmer dvomi týždňami sme prišlli s prvou časťou nášho nového videoseriálu - Filmkult videonews, alebo ak chcete, Filmkult novinky. Dnes sa na nedávno vydaný druhý diel pozrieme aj prostredníctvom článku. Po D23 a Comic-Cone bolo totiž potrebné sumarizovať, keďže sa toho udialo a odhalilo nesmierne veľa. Množstvo informácií vám ale stále môže utiecť, a tak aj naďalej odporúčame venovať čas naším článkom. Ak však nekvasíte celé dni za počítačom, prípadne mobilom a nehltáte jednu novinku za druhou, video nižšie je určené presne pre vás. Pevne veríme, že sa vám páči a dúfame, že nám zase zanecháte feedback, od ktorého sa budeme môcť odraziť a zlepšovať sa. Teraz už šup-šup na novinky a taktiež verdikt ohľadom otázky, či sa vám do kina oplatí zájsť na Valeriana alebo romantickú dramédiu The Big Sick (Srdcu nerozkážeš). 

Domov
Zdieľať
Diskusia