Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2017, 22:47
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Milla Jovovich si v reštarte Hellboya zahrá záporáčku, silnú čarodejnicu. Profesora Bruttenholma si zase zahrá Ian McShane

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ian McShane si v reboote Hellboya zahrá po boku Davida Harboura

Mať vo svojom filme Iana McShanea vôbec nie je na škodu, ba priam naopak. V pripravovanom reboote s názvom Hellboy: Rise of the Blood Queen si anglický herec, známy najmä zo seriálov Deadwood, Americkí bohovia alebo filmov, ako John Wick a Sexy Beštia, zahrá postavu Trevora Bruttenholma. V  komiksoch profesor Bruttenholm, ako odborník na okultizmus a všetko nadprirodzené, bol otcovským vzorom pre Hellboya a počas druhej svetovej vojny založil Bureau for Paranormal Research and Defense. V predchádzajúcich dvoch dieloch si túto rolu zahral nebohý John Hurt.

O príbehu nového Hellboya sa podľa THR vie iba toľko, že Hellboy bude bojovať so stredovekou čarodejnicou, ktorá chce vyhladiť ľudstvo. Titulného pekelníka si zahrá David Harbour (šerif Hopper zo Stranger Things) a o réžiu sa namiesto Guillerma del Tora tentokrát postará britský remeselník Neil Marshall, zodpovedný napríklad za horor Pád do tmy, historický krvák Centurion s Michaelom Fassbenderom alebo dve epizódy Game of Thrones (Blackwater a The Watcher on the Wall).

Režisér v podcaste Post Mortem hovoril o tom, že Hellboy má mať toľko praktických efektov, čo to bude možné a taktiež dostal možnosť natočiť film s ratingom R. Zrejme nás teda bude čakať o niečo drsnejšia verzia Hellboya, než akú sme doteraz videli. Marshall o ratingu povedal: „Veci sa majú tak, že teraz môžeme natočiť film, ktorý chceme natočiť. Nebudem tlačiť na R rating, ale ak to tak nakoniec dopadne, bude to kvôli tomu, že to tak cítim, čo je v poriadku. A nikto nás nezastaví.“ Máme tu však aj horšie správy. Tvorca postavy Mike Mignola, ktorý pracuje na snímke, dúfa, že postupne ukážu dosť elementov a postáv zo sveta Hellboya na to, aby mohli vytvoriť Hellboy Cinematic Universe. Tých prepojených filmových vesmírov tu už máme príliš veľa. Natáčanie má začať v septembri v Británii a Bulharsku.

PS: Niektoré zdroje na internete hovoria o tom, že záporáčku Nimue, silnú čarodejnicu a hlavnú záporáčku snímky, ktorá je aj v jej názve, stvárni Milla Jovovich.

Domov
Zdieľať
Diskusia