Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2017, 22:56
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Mark Hamill nás varuje, že v The Last Jedi sa stretneme s celkom iným a zlomeným Lukeom, akého sme doteraz nemali šancu vidieť

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Luke Skywalker už možno nie je tým, kým býval.

Po 32 rokoch čakania sme konečne uvideli Luka Skywalkera (Mark Hamill) v poslednej scéne Star Wars: The Force Awakens, keď ho našla Rey (Daisy Ridley) na ostrove Ahch-To. Avšak, Luke už nie je rovnakým hrdinom, akým kedysi býval. Mark Hamill sa vyjadril o svojej "zlomenej" postave následovne: „Keď Luke hovorí o konci Jediov, je to veľká vec pre niekoho, kto bol symbolom nádeje a optimizmu. Padla mi sánka, keď som to prvýkrát čítal. Niečo také si nevymyslíte za deň. Naozaj som s tým bojoval." Ďalej Daisy Ridley pre Entertainment Weekly prezradila, že Luke ju tam nechce takisto, ako nechce späť svoj svetelný meč.

Lukove zlyhanie pri výcviku Bena Sola môže byť jedným z dôvodov, prečo odišiel. Mark ďalej hovorí o obrovskej Lukovej chybe, keď veril, že jeho synovec by mohol byť "vyvoleným" a za tragédiu, ktorú už teraz známy Kylo Ren spôsobil, cíti zodpovednosť. Okrem Porgov, malých CGI-animovaných stvorení, obývajú planétu Ahch-To aj Správcovia. Pôjde o druh starajúci sa o ostrov už tisíce rokov pozostávajúci len zo samičiek. V prípade Správcov však nepôjde o CGI, ale o kostými.

Domov
Zdieľať
Diskusia