Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2017, 12:30
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Elliot sa po hackovaní na súťaži opäť dostáva do poriadnych problémov. Pripomeňte si Mr. Robota ukážkou priamo z nadchádzajúcej série

FILMY A SERIÁLY MR. ROBOT
Uložiť Uložené

Rami Malek nás už 11. októbra opäť zavedie do hackerského sveta.

Mr. Robot v hlavnej úlohe s Rami Malekom je seriálom, ktorý dá zabrať mozgovým závitom a každou ďalšou epizódou vytvára čoraz viac otázok, čím nás ponecháva v neistote. Elliotove tajomstvá jednoducho chceme rozlúsknuť a rovnako tak túžime vedieť, ako sa vyvinie jeho konfrontácia s hackermi z Dark Army. Finále druhej série bolo akýmsi mostom do neznáma a vyzerá to, že udalosti budú mať potriadne rýchly spád. Malek už naznačil, že sa tretia séria bude niesť v mene rozpadu a náš dnešný príspevok bude tento fakt len podporovať. V čerstvej ukážke vidíme Elliota, ktorý vyhral súťaž v kyberochrane a následne ignoroval chválu a obdiv okolitých ľudí. Namiesto toho sa totiž pustil do hackovania súťaže samotnej, čo neskončilo práve najlepšie. Teaser nájdete nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia