Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2017, 23:49
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Ben a Casey Affleckovci natočia surovú vojnovú drámu z prostredia Afganistanu

FILMY A SERIÁLY BEN AFFLECK
Uložiť Uložené

Ak bude tento projekt dovedený do zdarného konca, dostaneme nepochybne skvelý vojnový film.

Portál The Tracking Board dnes informoval o tom, že Ben a Casey Affleck sa spájajú a v spolupráci so Sony Pictures plánujú preniesť na strieborné plátna knižné vojnové svedectvo z Afganistanu menom Red Platoon. Starší z Affleckovcov by mal projekt režisérsky zastrešiť, zatiaľ čo jeho mladší brat by sa mal objaviť v hlavnej úlohe vojaka (a zároveň autora knihy) Clintona Romeshu. Najnovšiu verziu scenára síce napísal nie príliš oslnivý Adam Cozard (The Legend of Tarzan, Jack Ryan: Shadow Recruit), no úprimne veríme, že šikovná súrodenecká dvojica ho v prípade kvalitatívnych výkyvov určite usmerní.

Red Platoon vyrozpráva skutočný príbeh o tom, ako sa v roku 2009 snažila jednotka amerických vojakov uzavrieť odľahlé a od aktuálnych pozícií odrezané veliace stredisko s názvom Keating. To malo prekaziť Talibanu voľný pohyb na hraniciach Afganistanu a Pakistanu. Po obsadení nasledovalo množstvo malých útokov až do 3. októbra, kedy Taliban zmobilizoval všetky dostupné sily v regióne a na Keating skutočne zaútočil. 300 povstaleckých bojovníkov zvádzalo nervydrásajúci dvanásťhodinový boj s 50 americkými vojakmi, ktorým sa nakoniec podarilo vzbúrencov potlačiť. Nevieme ako vy, ale podľa nás to znie skvelo a dúfame, že sa Affleckovcom podarí podobná súhra, ako pri Gone Baby Gone. O všetkých ďalších informáciách vás budeme poctivo informovať.

Ben a Casey Affleckovci natočia surovú vojnovú drámu z prostredia Afganistanu
Zdroj: Dutton
Domov
Zdieľať
Diskusia