Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2017, 15:15
Čas čítania 0:00
Marcel O.

New Mutants bude film s prvkami hororových scén a partiou hormonálnych teenagerov v hlavných úlohách

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zaujme nový film zo sveta X-Men?

Snímky so superhrdinami sú v poslednom čase na vzostupe a podľa plánov filmových štúdií to tak bude aj ďalšie roky. Spoločnosť Fox sa vždy odlišovala tým, že ich spracovanie komiksov bolo iné ako ostatných. Príkladom sú X-Men filmy, zábavný Deadpool, alebo výborná rozlúčka s mutantom Wolverinom vo filme Logan. A podobné plány majú aj s ich novým projektom s názvom New Mutants.

 

Stacey Snider z 20th Century Fox povedala pár slov o filme pre Variety: „Je to ako sledovať pubertu mutantov, ich dospievanie a zoznamovanie sa so schopnosťami. Sú veľmi nebezpeční. Jediné riešenie je ich zavrieť pred okolitým svetom a naučiť spolu vychádzať. Nemali sme tu veľa filmov, kde si teenageri povedali, že idú zachraňovať svet.“

Hoci je New Mutants plné mladých postáv, bude zaujímavé sledovať pridanie hororových prvkov do filmu. Ako režisér sa o film postará Josh Boone, ktorý berie inšpiráciu z tohtoročného spracovania Spiderman: Homecoming od Jona Wattsa. Mutanti sa k nám do kín dostanú 12. apríla (dubna) 2018.

New Mutants bude film s prvkami hororových scén a partiou hormonálnych teenagerov v hlavných úlohách
Zdroj: Marvel Comics

Domov
Zdieľať
Diskusia