Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2017, 20:38
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Ako sa natáčal Spider-Man: Homecoming, čo skrývajú vystrihnuté scény a ako vyzerajú zábavné nahrávky z konkurzu Toma Hollanda?

FILMY A SERIÁLY TOM HOLLAND
Uložiť Uložené

Ani by ste nepovedali, že Tom je športovec a akrobat zároveň.

Spider-Man od Marvelu v podaní mladého Toma Hollanda zožal obrovský úspech. Herec do postavy vložil samého seba a snímka samotná sa niesla v trochu odlišnom štýle, než na aký sme pri Spider-Manovi zvyknutí. Komiksový superhrdina bol počas premiéry terčom viacerých diskusií, medzi ktoré sa radili aj otázky, prečo bude Peter Parker viesť 4. Fázu MCU a či sa dočkáme Milesa Moralesa. Film sa v týchto dňoch oficiálne predáva aj na digitálnych nosičoch a vy si môžete v pohodlí domova pozrieť jednak vymazané zábery alebo iné bonusy či videá priamo z natáčania, a tým si prvú kapitolu Spider-Mana aspoň sčasti uzatvoriť.

Blu-ray verzia obsahuje vyše hodiny doposiaľ nevideného materiálu, a ak patríte medzi tých, ktorí počin nevideli alebo si chcú jednoducho zopakovať aspoň prvých desať minút jeho stopáže, máte tak možnosť urobiť nižšie. Mimo iného nájdete našu recenziu tu.

Tým nekončíme. Veľa vystrihnutých scén prináša easter eggy a informácie, ktoré nám o budúcnosti MCU môžu napovedať oveľa viac. Jedna z nich dokonca potvrdzuje fakt, že Miles Morales je skutočne súčasťou vybudovaného vesmíru a veľmi pravdepodobne ho niekedy uvidíme na veľkom plátne. Najskôr však v animovanej verzii, a to už nasledujúci rok. Pre tých, ktorí o tejto postave ani len netušia, povieme len to, že Miles sa po smrti Petera Parkera stáva druhým Spider-Manom a má rovnaké schopnosti. Tie objaví ešte počas Parkerovho života.

Odporúčané
RECENZIA: Uncharted RECENZIA: Uncharted 18. februára 2022, 15:30

Nezabudli sme ani na nahrávku z konkurzu, vďaka ktorej Tom získal svoju komiksovú rolu. Tvorcov na Hollandovi šokovalo viacero vecí. Nachádzal sa medzi nimi aj jeho talent na backflipy, ale v prvom rade v hercovi videli niečo, čo nemal žiaden z uchádzateľov. Na videu nižšie si okrem kazety môžete pozrieť aj skúšky na natáčaní či názory ostatných hercov.

Na ľahšiu nôtu pripájame aj kaskadérskeho dvojníka pre Chrisa Evansa

Ako sa natáčal Spider-Man: Homecoming, čo skrývajú vystrihnuté scény a ako vyzerajú zábavné nahrávky z konkurzu Toma Hollanda?
Zdroj: Marvel

Charizmatický Holland na videách predstiera, že dokáže vystreliť pavúčie siete a súdiac z videí, celý konkurz bral po svojom a odľahčene. Na mieste tvorcov by sme ho obsadili zrejme aj my, pretože Tom od začiatku chápal, akým smerom sa bude nový Spider-Man uberať. Ak sa chcete o jeho budúcnosti dozvedieť oveľa viac, kliknite na obšírnejší článok tu alebo vstúpte do tohto vlákna.

Ako sa natáčal Spider-Man: Homecoming, čo skrývajú vystrihnuté scény a ako vyzerajú zábavné nahrávky z konkurzu Toma Hollanda?
Zdroj: Marvel/youtube

Zaujímalo nás aj to, ako to vyzeralo na samotnom natáčaní. Určite niektorí z vás patria medzi filmových nadšencov, ktorí si radi pozerajú videá priamo z pľacu alebo sa zabavia na nevydarených scénach. Vidieť tieto zábery nám divákom zobrazí inú perspektívu, a ak sa predsa len chcete trochu uvoľniť a pospomínať si na zážitok z kina, nezabudnite si prehrať video nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia