Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2017, 13:33
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Zábava pri natáčaní rovná sa zábava pri filme? Nie vždy to platí, ale Loki a Thor si prácu na očakávanom Ragnaroku zjavne užívajú

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V polovici videa sa dokonca pozrieme aj na veľmi úsmevné, vzájomné vychvaľovanie medzi Tomom Hiddlestonom (Loki) a Chrisom Hemsworthom (Thor).

O pripravovanej snímke Thor: Ragnarok sme si povedali doposiaľ viac než veľa, a preto sa v prípade záujmu určite pustite do čítania našich článkov. Predtým, než sa ale spoločne s nami vrhnete na veľmi zábavné video z natáčania tejto očakávanej marvelovky, by sme si hádam ešte mohli zhrnúť najzákladnejšie údaje. Ragnarok režíruje Taika Waititi (Hunt for the Wilderpeople, What We Do in the Shadows) a vo filme nás čakajú starí známi herci, no taktiež aj úplne nové tváre. Mimo iných teda uvidíme Chrisa Hemswortha (Thor), Cate Blanchett (Hella), Marka Ruffala (Hulk/Bruce Banner), Toma Hiddlestona (Loki), Idrisa Elbu (Heimdall), Anthonyho Hopkinsa (Odin), Tessu Thompson (Valkyrie), Karla Urbana (Skurge), Jeffa Goldbluma (The Grandmaster), Benedicta Cumberbatcha (Doctor Strange), Jamie Alexander (Sif) a niekoľkých ďalších. Thor: Ragnarok v našich kinách očakávame 2. novembra (listopad) 2017. 

Príbehovo sa dostaneme (s ohľadom na minulé časti) k o niečo ťaživejšiemu príbehu, v ktorom čaká legendárneho Thora riadna príučka. Jeho kladivo Mjolnir skončí rozdrvené na kúsky on sám zostane uväznený na cudzej planéte. Podobný "kopanec" môže očakávať aj Thorov rodný Asgard, no dúfame, že nebude zničený úplne do základov. K starej partii sa pripoja aj nového postavy, ako napríklad Grandmaster, Hela či Valkyrie. Hulkove reakcie v jeho zelenej "monštruóznej" podobe budú taktiež značne odlišné, vzhľadom na to, že sa v nej nachádza až príliš dlho. Kto už sa teší? Ruky hore!

Domov
Zdieľať
Diskusia