Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2017, 14:06
Čas čítania 0:00
Marcel O.

DC Comics a jeho šéf Geoff Johns menia plány do budúcna a chcú, aby každý ich film mal v sebe kúsok atmosféry Wonder Woman

FILMY A SERIÁLY DC DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

Začne filmový vesmír DC písať svoju úspešnejšiu kapitolu?

Nie je žiadnym tajomstvom, že snímky od DC si nevedeli nájsť svoju cestu ako potešiť fanúšikov aj kritikov, ale a zdá sa, že tento fakt sa konečne zmení. Tohtoročná Wonder Woman bola prvým filmom, ktorú prijalo kladne publikum aj kritici, a je na ceste stať sa najzárobkovejším superhrdinským originom všetkých čias.

Fanúšikovia aj kritici sa zhodli, že pestrosť, ľudskosť a humor Wonder Woman sa im páči viac ako chladný a temný svet z predchádzajúcich snímok na čele s Batman vs Superman alebo Suicide Squad. Šéf filmovej divízie Geoff Johns pre magazín Vulture priznal, že je ďalšia vec, ktorú im snímok o Amazonke ukázal a budú sa ním riadiť.

DC Comics a jeho šéf Geoff Johns menia plány do budúcna a chcú, aby každý ich film mal v sebe kúsok atmosféry Wonder Woman
Zdroj: Warner. Bros

„Ten film rozpráva svoj vlastný príbeh a nenadväzuje nasilu na ďalšie snímky od DC. Budú projekty, kde sa všetky postavy spoja, ako Justice League, ale potom príde Aquaman a my chceme, aby ten film hovoril svoj vlastný príbeh a nebol zbytočne prepojený s inými."

Po týchto správach vznikli na internete obavy fanúšikov z prepojenia jednotlivých snímok. Diváci hneď konfrontovali Johnsa na Twitteri, ale ten na to zareagoval s chladnou hlavou a ubezpečil ich (aj nás), že všetko bude 100% prepojené. Znie to ako dobrý krok od štúdia, ktoré si zrejme myslelo, že rýchlo dobehne Marvel, ale zistilo, že kopírovanie ich systému nie je tá správna cesta. Preto chce Warner Bros. dopriať režisérom patričnú tvorivú slobodu, aby každá snímka stála sama za seba s miernym prepojením na celý komiksový vesmír. A aj kvôli tomu sa rozhodli, že vytvoria ďalší svet, kde budú filmy fungovať nezávisle od druhých. Prvým plánovaným je origin o princovi zločinu Jokerovi v réžii Todda Philipsa. Či to bude pre Warner Bros. tá správna cesta sa budeme môcť presvedčiť už 16. novembra (listopad) 2017, kedy k nám dorazí Justice League.

Domov
Zdieľať
Diskusia