Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2017, 13:22
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tom Holland a Daisy Ridley môžu vďaka vírusu počuť ľudské myšlienky. Pozrite sa na prvú fotku z očakávaného sci-fi Chaos Walking

FILMY A SERIÁLY CHAOS WALKING TOM HOLLAND
Uložiť Uložené

Adaptácia knižnej trilógie Patricka Nessa pod taktovkou Douga Limana sa práva začala nakrúcať.

V týchto dňoch sa začalo v Montreale natáčanie adaptácie prvého dielu knižnej trilógie Patricka Nessa (A Monsters Call) s názvom Chaos Walking. Vo filme si hlavné úlohy zahrajú Tom Holland (Spider-Man: Homecoming) a Daisy Ridley (The Force Awakens). Vo vedľajších úlohách uvidíme napríklad Madsa Mikkelsena (Rogue One), Nicka Jonasa (Jumanji: Welcome to the Jungle), Demiana Bichira (Alien: Covenant) a Davida Oyelowa (Selma). Režíruje Doug Liman (Edge of Tomorrow, Mr. & Mrs. Smith). Premiéra je naplánovaná na 1. marca (březen) 2019.

Tom Holland a Daisy Ridley môžu vďaka vírusu počuť ľudské myšlienky. Pozrite sa na prvú fotku z očakávaného sci-fi Chaos Walking
Zdroj: Lionsgate

Post-apokalyptický sci-fi príbeh sa odohráva na planéte New World. Tú kolonizuje malá skupina osadníkov. Domorodci sa však vzbúria a zabijú všetky ženy osadníkov. Mužov a zvieratá náhle napadne zvláštny vírus, ktorý umožňuje počuť myšlienky ostatných. Uniknúť sa podarí len mladíkovi Toddovi (Holland). Ostatní obyvatelia na čele so šialeným kňazom ho však stále prenasledujú. Todd sa však stretne so záhadným dievčaťom menom Viola (Ridley), ktoré by mohlo byť kľúčom k odhaleniu mnohých tajomstiev planéty New World.

Domov
Zdieľať
Diskusia