Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2017, 9:16
Čas čítania 0:00
Ľuboš Č.

Zrežíruje tvorca Sicaria či nového Blade Runnera aj najnovšiu bondovku? Denis Villeneuve dohady vôbec nevylučuje

FILMY A SERIÁLY DANIEL CRAIG JAMES BOND NO TIME TO DIE
Uložiť Uložené

25. bondovka svojho režiséra oficiálne zatiaľ nenašla, meno kanadského režiséra sa však s projektom spája čoraz viac.

Daniel Craig už svoju účasť v nadchádzajúcej bondovke potvrdil, momentálne sa čaká na meno režiséra, ktorý 25. film o najslávnejšom tajnom agentovi odkormidluje. Bude ním populárny kanadský tvorca Denis Villeneuve? Súčasné informácie naznačujú, že je to viac než možné. Ešte v júli americký Deadline pripravil zoznam potenciálnych režisérov pripravovanej snímky o agentovi 007 a figurovalo na ňom práve Kanaďanovo meno. O pár týždňov neskôr sa k téme vyjadril aj hlavný aktér Daniel Craig, ktorý v rozhovore pre Daily Mail spomenul, že ak by to bolo na ňom, Villeneuve by bol jeho prvou voľbou. Mlčanie v týchto dňoch konečne prelomil aj samotný režisér, ktorý stručne, no zato veľmi jasne, vyjadril svoj postoj k bondovkám. „Nemôžem o tom veľmi hovoriť. Povedzme ale, že, ak by som mohol film o Bondovi natočiť, bol by som hlboko, hlboko poctený.“

Angažovanie populárneho kanadského tvorcu by pre fanúšikov agenta 007 rozhodne bolo vynikajúcou správou. Villeneuve v posledných rokoch prakticky nenatočil zlý film a na konte má také bomby, ako Arrival (2016), Sicario (2015), či Prisoners (2013). V týchto dňoch do kín vstupuje pokračovanie legendárneho Blade Runnera a prvé ohlasy i naša recenzia dokazujú, že Villeneuve si s ťažkým námetom opäť poradil bravúrne. Či už na režisérske kreslo nakoniec sadne Villeneuve alebo niekto iný, oficiálne potvrdenie čakáme už čoskoro. S plánovanou premiérou v novembri (listopad) 2019 sa totiž čas na začatie nakrúcania rýchlo kráti.

Zrežíruje tvorca Sicaria či nového Blade Runnera aj najnovšiu bondovku? Denis Villeneuve dohady vôbec nevylučuje
Zdroj: REX / SHUTTERSTOCK
Domov
Zdieľať
Diskusia