Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2017, 19:00
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Ktoré postavy z obrovského univerza The Walking Dead sa spolu stretnú?

FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

Na crossover si ale budeme musieť ešte počkať.

AMC na svojom twitteri vypustili obrázok, ktorý nám teasuje ohlásený crossover medzi The Walking Dead a Fear The Walking Dead. V sobotu počas New York Comic Con tvorca The Walking Dead Robert Kirkman prezradil, že v budúcnosti sa jedna nepomenovaná postava z jednej show objaví v tej druhej. Bude to po prvýkrát, kedy budú tieto dva seriály spolu priamo prepletené. Dnes sa už po siedmych rokoch The Walking Dead zaraďuje pod kultové fenomény, a tak AMC v roku 2015 vydala ďalší seriál z tohto univerza pod názvom Fear the Walking Dead. Presúvajúc tak akciu z okolia Atlanty do Los Angeles spolu s novou skupinou postáv. Tím, ktorý má na svedomí The Walking Dead, vždy trval na tom, že žiadny crossover medzi týmito dvoma seriálmi nenastane z niekoľkých logických dôvodov. Zjavne si to rozmysleli.

Dovtedy však zostáva mnoho času a fanúšikovia už teraz môžu špekulovať o tom, ako celá táto situácia nastane. Kirkman sa jasne vyjadril, že oba seriály zostanú samostatnými jednotkami, aj keď budú zdieľať jednu postavu. „Chceme, aby oba seriály stáli na vlastných nohách s vlastným príbehom. Jedna postava, ktorej meno neprezradím, sa ale objaví aj v druhej show.“ Jedna teória hovorí o Heathovi, ktorý sa vyparil uprostred siedmej série. Logicky by ale sedelo, keby sa jedna postava z FTWD objavila v TWD. Najväčší zmysel by však malo premiestniť postavu z hlavnej show do mladšej s plánom pozdvihnúť rating a zaujať viac fanúšikov. Nakoniec, nanešťastie pre herných fanúšikov, Kirkman prezradil, že žiadna postava z video hernej série od Telltale Games sa v seriáloch neobjaví. Rovnomenná hra vyšla pre PC a konzoly v roku 2012 a za sebou má už pár sérii. Príbehy sa odohrávajú mimo oboch seriálov, a tak to plánujú ponechať aj naďalej.

Domov
Zdieľať
Diskusia