Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2017, 11:28
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

5. séria Vikingov tasí štvoricu ukážok, ktorými pripomína blížiacu sa občiansku vojnu. Prežije krvavý spor Lagertha, Bjorn aj Ivar?

FILMY A SERIÁLY VIKINGS
Uložiť Uložené

Televízna stanica History zverejnila krátke ukážky s niekoľkými kľúčovými postavami piatej série Vikingov. Dvojdielna premiéra nás čaká už koncom novembra.

Šiesta seriálu obľúbeného seriálu Vikings je už síce nejaký ten čas potvrdená, fanúšikovia po celom svete však stále netrpezlivo vyčkávajú na tú v poradí piatu, ktorá sa formou dvojdielnej premiéry dostane na televízne obrazovky stanice History už 29. novembra (listopad) 2017. A hoci nadchádzajúca séria zatiaľ vôbec nevyzerá zle, mnohých dozaista zamrzí skutočnosť, že seriál ostane aj naďalej verný formátu dvadsiatich epizód. Ten totiž (kedysi výborným) Vikingom naposledy naozaj ublížil.

Navyše, v polovici piatej série sa dočkáme ďalšej nepochopiteľne dlhej prestávky vo vysielaní, ktorá bude trvať minimálne 8 mesiacov. V kútiku duše ale dúfame, že sa tvorcovia poučili a dodajú sériu, ktorá sa bude kvalitou aspoň približovať prvým dvom. Napovedať by nám mohla aj štvorica krátkych teaserov s niekoľkými novými zábermi na Lagerthu, Bjorna či Ivara. Ak sa chcete o seriálových Vikingoch dozvedieť viac, vstúpte do tohto vlákna. Ako vidíte seriál vy? Myslíte si, že patrí k tomu najlepšiemu zo súčasnej televíznej tvorby, alebo sa skôr prikláňate k názoru, že jeho niekdajšia vysoká úroveň postupne klesá?

5. séria Vikingov tasí štvoricu ukážok, ktorými pripomína blížiacu sa občiansku vojnu. Prežije krvavý spor Lagertha, Bjorn aj Ivar?
Zdroj: History
Domov
Zdieľať
Diskusia