Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2017, 10:14
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Chválená kriminálka Mindhunter od Davida Finchera sa dočká druhej série. Čo o nej zatiaľ vieme?

FILMY A SERIÁLY MINDHUNTER
Uložiť Uložené

Netflix s druhou sériou dlho neváhal.

Kriminálny seriál Mindhunter, ktorý producentsky a režijne zaštítil David Fincher, si len pred pár dňami odbil svoju premiéru, ale už prvé ohlasy hovoria o mimoriadne vydarenom diele. Niet teda divu, že sa dočkáme aj druhej série. Pravdaže, zatiaľ sa o nej mnoho nevie, avšak David Fincher a skladateľ Jason Hill v interview pre magazín Billboard odhalili niekoľko detailov o príbehu a taktiež aj hudbe, ktorá ho bude dotvárať. Podľa slov režiséra sa nasledujúci rok pozrieme na skutočný prípad Atlanských vrážd detí. Tie sa odohrali medzi rokmi 1979-1981.

Chválená kriminálka Mindhunter od Davida Finchera sa dočká druhej série. Čo o nej zatiaľ vieme?
Zdroj: Netflix

Počas nich bolo zabitých najmenej 28 černošských detí. Vrah bol napokon chytený agentom FBI Johnom E. Douglasom, ktorým je inšpirovaný seriálový Holden Ford (Jonathan Groff). Jason Hill tiež dodal, že v druhej sérii budeme počuť viac afroamerickej hudby. Fincher poznamenal, že hudba je preňho dôležitá a má výrazným spôsobom podporovať zobrazované udalosti. Zatiaľ nevieme, kedy druhá séria dorazí, hoci ak by sme brali do úvahy Fincherove slová, tak by mohla mať premiéru už budúci rok. Nie je tiež jasné, do akej miery bude na druhej sérii pracovať samotný Fincher. Má totiž režírovať druhý diel World War Z, ktorého produkcia by sa mala rozbehnúť už budúci rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia