Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2017, 16:54
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Quentin Tarantino si sype popol na hlavu. O Weinsteinovej zvrhlosti vedel a napriek tomu nezakročil

FILMY A SERIÁLY QUENTIN TARANTINO
Uložiť Uložené

K horúcej téme sa vyjadril aj známy tvorca mnohých kultových filmov a Weinstenov kolaborant.

Predpokladáme, že ste už do dnešného dňa určite zachytili informácie o veľkom škandále týkajúceho sa Harveyho Weinsteina, ktorý produkoval také známe hity, akými sú napríklad Pulp Fiction či Good Will Hunting. Pre bližšie info si neváhajte prečítať naše ďalšie články. K aktuálnej kauze sa nedávno vyjadril aj jeho blízky spolupracovník, všetkými zbožňovaný režisér Quentin Tarantino (Pulp Fiction, Kill Bill, Django Unchained). Podľa jeho slov dobre vedel o Weinsteinovom údajnom zneužívaní žien vo filmovom priemysle a ľutuje, že proti nemu nezakročil, kým bol ešte čas.

Tieto informácie sme sa dozvedeli vďaka rozhovoru s New York Times, v ktorom ďalej prezradil, že priamo vedel o niektorých jednotlivých incidentoch, vrátane tých, ktoré sa týkali Rose McGowan či Miry Sorvino. Po odhalení trinástej komnaty Harveyho Weinsteina sa Tarantino k tejto situácii vyjadril aj prostredníctvom Twitteru svojej súčasnej partnerky Amber Tamblyn (pozrite sa nižšie). Tarantino s Weinsteinovou spoločnosťou spolupracoval dlhé roky. On a Weinstein dostali do sveta také hity, akými sú Pulp Fiction, Inglorious Basterds či Kill Bill. „To čo som spravil, bolo zjednodušovanie daných incidentov", prehlásil ku koncu Tarantino a ďalej pokračoval „čokoľvek, čo odteraz poviem, by znelo ako mizerné ospravedlnenie".


Domov
Zdieľať
Diskusia