Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2017, 15:03
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Sedem krátkych príbehov nám v komediálnej dráme na čele s Jamesom Farncom a Natalie Portman ukáže krásy aj strasti života

FILMY A SERIÁLY JAMES FRANCO
Uložiť Uložené

Kto vie čo sa z tohto nenápadného projektu nakoniec vykľuje.

Komediálna dráma The Heyday of the Insensitive Bastards skúma rozdiel medzi fantáziou a realitou, spomienkami a históriou, no taktiež radosťou a agóniou a to všetko prostredníctvom siedmych krátkych príbehov. Za réžiou a scenárom stojí množstvo študentov zo School of the Museum of Fine Arts (Boston) a University of California (Los Angelse).

Napriek tomu, že viac-menej hovoríme o študentskom projekte, budeme mať možnosť v snímke vidieť "á-čkových" populárnych hercov, ako Jamesa Franca, Natalie Portman, no taktiež aj Thomasa Manna, Kristen Wiig, Abigal Spencer, Diane Farr, Kate Maru a ďalších. Premiéra siedmych nešťastných i radostných krátkych príbehov je plánovaná na 27. októbra (říjen) 2017. Podľa nášho názoru upútavka pôsobí príliš obyčajne na to, aby zaujala, ale to neznamená, že nás v konečnom dôsledku nemôže snímka milo prekvapiť. A aké sú vaše prvotné dojmy?


Sedem krátkych príbehov nám v komediálnej dráme na čele s Jamesom Farncom a Natalie Portman ukáže krásy aj strasti života
Zdroj: Front Row Filmed Entertainment
Domov
Zdieľať
Diskusia