Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2017, 23:25
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Justice League bude najkratším DCEU filmom vôbec. V týchto chvíľach sa navyše už píše scenár pre dvojku

FILMY A SERIÁLY JUSTICE LEAGUE
Uložiť Uložené

Komiksovku uvidíme v kinách už o tri týždne.

Tímovka Justice League sa v našich kinách objaví už 16. novembra 2017 a my sme zvedaví, ako snímka dopadne najmä po kvalitatívnej stránke. Spolu s blížiacim sa dátumom premiéry sa dozvedáme ešte pár nových informácií, medzi ktorými sa nachádza aj oficiálna stopáž filmu. Tá činí 121 minút, čo radí Justice League do kolónky najkratších DC projektov. Pre porovnanie mal Man of Steel 143 minút, Batman v Superman: Dawn of Justice 151 (predĺžená verzia 183 minút) a Suicide Squad len o zlomok viac, a to 123 minút. Rating PG-13 nás ani neprekvapuje.

S vysokou pravdepodobnosťou sa do budúcna dočkáme aj sequelov, ktoré nám o čosi viac priblížia hlavné postavy a poskytnú nám lepší náhľad do ich minulosti. Tvorcovia už začali písať scenár pre pokračovanie, avšak všetko závisí prirodzene od toho, ako filmy zapôsobia na divákov a do akej miery sa vyšplhajú tržby. Viac o filme nájdete v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia