Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2017, 22:39
Čas čítania 0:00
Ľuboš Č.

David Fincher má mať s geniálnym Mindhunterom veľké plány. Dočká sa seriálová novinka až piatich sérií?

FILMY A SERIÁLY MINDHUNTER
Uložiť Uložené

Horúci ašpirant na seriál roka by sa mohol dočkať ešte 4 ďalších sérií.

Jeden z najlepších seriálových počinov tohto roka ppavdepodobne čaká svetlá budúcnosť. Hviezda prvej série, Holt McCallany, ktorý si v seriáli zahral nekompromisného agenta FBI Billa Tencha, v rozhovore pre Screen Rant potvrdil, že režisér David Fincher by rád natočil 4 ďalšie série. „Väčšinou sa na scéne objavujem v menších vedľajších úlohách, keď ma teda David povolal do úlohy jednej z hlavných postáv, bola to pre mňa veľká vec. David je totiž nesmierne talentovaný, a viem, že by v rámci seriálu rád natočil až 5 sérií. Som plný nádejí, určite to neberiem ako samozrejmosť.“ McCallany už s Fincherom v minulosti viackrát spolupracoval, pod dohľadom slávneho režiséra sa herec objavil napríklad v kultovom Fight Club či Alien 3.

Ak by chcel David Fincher skutočne natočiť 5 sérií, Netflix mu v tom brániť určite nebude. Seriálovej novinke zo sveta masových vrahov stremovacia spoločnosť verila natoľko, že 6 mesiacov pred jej sprístupnením už potvrdila druhú sériu. Dôvera sa rozhodne vyplatila, keďže Mindhunter zbiera nadšené ohlasy divákov z celého sveta. Mimoriadne kvality potvrdzuje aj naša recenzia, v ktorej si Mindhunter odniesol takmer maximálne hodnotenie. To, či sa seriál skutočne dočká ďalších 4 sérií zatiaľ nevieme, známe je ale zasadenie druhej série, ktorá by sa na Netflixe mohla objaviť koncom budúceho roka. Tá by mala zobraziť sériové vraždy celkovo 28 Afroameričanov, ktoré sa odohrali v Atlante na prelome 80. rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia