Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2017, 18:13
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Daenerys si bola údajne na 85% istá, že jej drak Jona nezabije. Ako sa daná scéna ale vlastne natáčala?

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Zábery boli nakrútené na kraji útesu v Severnom Írsku.

Počas siedmej série a taktiež aj pred ňou sa dlhú dobu polemizovalo o tom, či má Jon Snow v sebe kus dračej krvi. V zatiaľ poslednej sérii nám ale tvorcovia hneď na začiatku naznačili, ako sa veci majú. Boli iba tri možnosti, buď sa Drogon k Jonovi priateľsky priblíži, alebo bude na neho agresívny, no taktiež sa naskytovala aj tretia - a to tá, že ho jednoducho zožerie. Našťastie sa tak ale nestalo a vy sa prostredníctvom nižšie priloženého videa môžete pozrieť na to, ako sa známa scéna vlastne natáčala. 

PS: Nedôverujeme percentuálnym vyjadreniam, ktoré sa nedajú reálne podložiť, no podľa režiséra inklinovanej epizódy Matta Shakmana si bola Daenerys na 85% istá, že jej drak Jona nezabije. Kde také presne vypočítané percento vzal? Nevieme. Azda by sa ale Daenerys k potenciálnemu veľkému spojencovi s Drogonom nepribližovala, ak by si nebola istá, že mu neublíži.

Domov
Zdieľať
Diskusia