Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2017, 19:21
Čas čítania 0:00
Ľuboš Č.

Rýchlo a zbesilo 9 a 10 zrežíruje Justin Lin, ktorý natočil skvelý piaty diel. Vracia sa aj ďalší starý člen Domovej rodiny

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Akčná séria sa pomaly dostáva do finále, Universal jej posledné dve časti zveril do osvedčených rúk.

Justin Lin sa vráti za režisérske kormidlo miliardovej závodnej značky. Na Facebooku to vo videu potvrdil Vin Diesel. Lin sa má podľa neho postarať o 9. a 10. diel série a dodať divákom veľkolepé finále. Angažovanie známeho mena je pre fanúšikov nepochybne výbornou správou, keďže americký režisér s taiwanskými koreňmi už v rámci série natočil 4 diely a významne sa podpísal na úspechu celej značky. Osem doposiaľ natočených filmov dokázalo zarobiť krásnych 5 miliárd dolárov, je teda pochopiteľné, že borci z Universalu pri výbere kormidelníka stavili na istotu. 

Deviaty diel Rýchlo a zbesilo mal do kín doraziť v apríli (duben) 2019, nedávno však bola jeho premiéra odložená o rok neskôr a dátum premiéry stanovený na 10. apríla (dubna) 2020. Dôvodom je plánovaný spin-off s Dwayne „The Rock“ Johnsonom a Jasonom Stathamom, ktorý v rámci značky dostal prednosť. Spin-off mal podľa viacerých zdrojov viesť ku sporom medzi Vin Dieselom a Johnsonom, najnovšie facebookové video ale dokazuje, že budúcnosť série zďaleka nie je ohrozená.

Justin Lin pritom nie je jediným navrátilcom k závodnej značke a na plátne opäť uvidíme Dominicovu sestru a manželku Briana O'Connera, Miu Torreto. Tú opäť stvárni krásna Jordana Brewster, ktorá je súčasťou série už od samotného počiatku, no v Rýchlo a zbesilo 8 sa kvôli smrti Paula Walkera neobjavila.

Rýchlo a zbesilo 9 a 10 zrežíruje Justin Lin, ktorý natočil skvelý piaty diel. Vracia sa aj ďalší starý člen Domovej rodiny
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia