Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2017, 16:21
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Jordan Peele, autor hororovej hitovky Get Out, privedie k životu kultový mysteriózny seriál The Twilight Zone

FILMY A SERIÁLY JORDAN PEELE
Uložiť Uložené

Jordan Peele má na stole ďalší pozoruhodný projekt.

Po vynikajúcom horore Get Out sa z Jordana Peeleho stal mimoriadne žiadaný tvorca. Na nedostatok práce sa rozhodne sťažovať nemôže - v pláne má napríklad štyri ďalšie thrillery v štýle Get Out či seriál o lovcoch nacistov. No a podľa najnovších informácií by sa mal Peele podieľať aj na reboote kultového mysteriózneho hororového seriálu The Twilight Zone. Peele by mal na projekt dohliadať z producentského kresla, pričom bude pracovať aj na scenári. Pomocnú ruku mu podá Marco Ramirez (Daredevil, Defenders).

Celý seriál bude mať pod palcom spoločnosť CBS All Access. Tá sa populárny seriál pokúšala oživiť už v roku 2012 s Bryanom Singerom na palube, ale projekt sa nakoniec nepodarilo zrealizovať. Originál sa začal vysielať v roku 1959 a medzi scenáristami boli také slávne mená, ako Ray Bradbury či Richard Matheson. Seriál sa dočkal dvoch pokračovaní - v roku 1985 a 2002. V druhej sérii na scenári pracovali aj J. Michael Straczynski či George R. R. Martin.

Domov
Zdieľať
Diskusia